Breaking1

Renate Westerhof
van totaal € 200 (180%)
Afgesloten

Op zondag 7 april 2019 ga ik een stukje rennen voor het goede doel bij de Hart Loop Challenge tijdens de NN Marathon Rotterdam. Goed om een doel te hebben en als dat doel dan ook nog goed is..

De belangrijkste reden om te gaan rennen is dat ik daar lekkerder door in mijn vel ga zitten, relaxter van word en daar knapt iedereen van op!    

Dusss, nieuw jaar, nieuw doel en aangezien ik niet uniek ben op dat vlak kan ook ik alle steun gebruiken!

Niet voor mezelf, maar voor kinderen die niet zo vanzelfsprekend de middelen en stimulans krijgen. Als dochter van een sportleraar is mij met de paplepel meegegeven dat sporten goed is voor lichaam en geest en heb ik alle kansen gekregen om welke sport dan ook te kunnen kiezen. Ik realiseer me dat ik geluk heb gehad en vind dat iedereen de kans zou moeten krijgen om te kunnen sporten.

Daarom mijn schaamteloze vraag: wil je me helpen en een bijdrage leveren voor die kids die het minder breed hebben dan wij zelf? Een bijdrage kan je leveren door te doneren via deze website, maar kan ook via een "Thumbs Up", duimpje omhoog als reply op dit bericht, dan stuur ik je een tikkie voor €10,-

Alle beetjes helpen, zou 't enorm waarderen!

liefs,

 Renate