Utrecht - Romy Heurter

Romy Heurter

( Lid van team: Miss Beauty of Utrecht 2022 )

van totaal € 500 (111%)
Afgesloten

Mijn naam is Romy Heurter. Ik ben finalist van Miss Beauty of Utrecht en ik ben trots op het feit dat ik mij in mag zetten voor LINDA.foundation!

Er zijn helaas duizenden gezinnen die het lastig hebben. 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. De dingen die voor ons vanzelfsprekend zijn zoals naar een kinderfeestje gaan, sporten of trakteren op school is simpelweg niet mogelijk.

Graag leg ik je uit wat de LINDA.foundation doet en waarom het belangrijk is dat we deze mooie foundation steunen. De LINDA.foundation helpt gezinnen in Nederland die het financieel zwaar hebben. D.m.v. het ophalen van donaties kunnen zij giftcards weggeven van winkels als Albert Heijn, C&A, HEMA en Intertoys. Het schenken van deze giftcards helpt de gezinnen enorm.

Wat ik zo mooi vind aan LINDA.foundation is dat er minimaal 100% van de opbrengst geschonken wordt. De bedrijven die de giftcards verzorgen zetten een groter bedrag op de giftcards, omdat zij graag willen helpen. Het doet me pijn om te horen dat kinderen in Nederland in armoede opgroeien en daarom vraag ik jullie of jullie samen met mij deze gezinnen en kinderen willen helpen en ze een extra steuntje in de rug te geven?

Doneer nu, zodat we samen een glimlach op de gezichten kunnen toveren. Alvast bedankt!

Liefs, Romy Heurter