(GESLOTEN) Actie 2 - Armbandjes

06 april 2020 00:00

 Lieve allemaal,

Ik wil iedereen die heeft gedoneerd aan LINDA.foundation nogmaals bedanken! Actie 1 loopt nog steeds door! Ik heb nog genoeg activity trackers over! Bij interesse kun je mijn eerste blogbericht bekijken. Vanaf nu is er een nieuwe actie bijgekomen.

 Actie 2: De armbandjes 

Vanaf vandaag, 6 april 2020, start ik een nieuwe actie voor LINDA.foundation. Ik verkoop leuke armbandjes voor 5,- per stuk. Er zijn in totaal 10 stuks beschikbaar, dus op = op! 

Het thema van de armbanden kan als volgt omschreven worden:

"What the world needs now is love"

Dit is een prachtig citaat dat voorkomt uit de titel van een nummer uit 1965. Het sluit zo goed aan op de periode waar wij momenteel in leven. Door de verspreiding van het coronavirus voelen veel mensen zich eenzaam en/of angstig. Het thema is goed in de armbanden verwerkt. Het brengt een boodschap met zich mee. Daarom is het een leuk idee om een armbandje op te sturen naar iemand die momenteel wel wat extra liefde kan gebruiken in deze tijd, iemand die jou dierbaar is. Of je kiest zelf een armbandje uit die voor jouw een belangrijke waarde heeft.

Op de pagina zal ik duidelijk aangeven welke armbandjes er nog beschikbaar zijn en welke niet om teleurstelling te voorkomen. 

Bij interesse kan je mij een privé-berichtje sturen via Instagram of mail:

  • Instagram: romyrooderkerk
  • E-mailadres: romyrooderkerk@gmail.com 

Geef duidelijk aan in welk armbandje jij interesse hebt door middel van de aangegeven cijfers. 

 

Hopelijk vinden jullie dit een leuke actie! 

Spread love and positivity 

Liefs, 

Romy Rooderkerk

♕♕♕