ACTIE #1 | Werkboek Zelfreflectie en Situatiereflectie

22 mei 2020 19:34

 Doe een donatie (het bedrag mag je zelf kiezen) en ontvang het Werkboek Zelfreflectie en Situatiereflectie! 

Het enige wat je hoeft te doen is mij een bericht te sturen via Instagram @SharelyWinkel of een mail naar sharelyw@gmail.com dat je gedoneerd hebt. Dan stuur ik het PDF-bestand direct naar je toe. Print het werkboek en je kan er vervolgens direct mee aan de slag!

 

Waarom deze actie?

Niks is mooier dan er voor elkaar zijn en elkaar te helpen, daar waar we kunnen. Zeker tijdens deze periode rondom COVID-19 hebben we kunnen ervaren hoe belangrijk het is om ons steentje bij te dragen om de wereld een stukje mooier te maken.  

Als (NLP) coach en als finalist van Miss Beauty of Utrecht 2020 combineer ik mijn passies om twee groepen mensen te helpen. 1) mensen die bereid zijn meer over zichzelf te leren en zich persoonlijk te ontwikkelen.  2) De Nederlandse gezinnen die in armoede leven.

Een win-win-win 

Voor jou: omdat jij met dit werkboek handvatten krijgt om naar binnen te keren, nieuwe dingen over jezelf te leren en je persoonlijk te ontwikkelen.

Voor Nederlandse gezinnen die in armoede leven: ALLE donaties gaan direct naar de LINDA.foundation om Nederlandse gezinnen die in armoede leven te steunen.

Voor mij:  ik krijg er ontzettend veel voldoening van, omdat ik mijn missie en passie kan combineren om anderen te kunnen helpen.

 

Wat staat er in dit werkboek? 

Het werkboek heeft 34 pagina's en bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over zelfreflectie waarbij je jezelf een spiegel voorhoudt en meer over jezelf gaat leren. Het tweede deel gaat over situatiereflectie waarbij je gaat reflecteren op situaties uit je leven. 

 

Met dit werkboek:

  • ga je je zelfkennis vergroten
  • ga je kijken naar wat nou echt belangrijk is in jouw leven 
  • ga je onderzoeken welke levensgebieden aandacht vragen en welke overtuigingen jouw groei beperken
  • leer je hoe je groeit naar de volgende versie van jezelf
  • leer je je innerlijke criticus te herkennen en hem in toom te houden
  • ga je situaties uitgebereid analyseren om o.a. te begrijpen waarom je bepaald gedrag vertoont 
  • leer je hoe je een gunstige betekenis kan geven aan een ongunstige situatie 
  • ... en meer. 

 

Let op: na je donatie ontvang je het PDF-bestand