Loterij!

10 februari 2022 19:08

Hii iedereen!

Na mijn actie met de gelukszakjes wou ik nog graag een andere actie opzetten. Ik ben erg ondernemend en wou het deze keer wat groter aanpakken. Met twee andere finalisten (Juul Barten en Amber van de Leijgraaf) die bij mij in de buurt wonen kwamen we op het idee om een loterij op te zetten. Een loterij is altijd spannend en leuk!

Ik heb hierna enorm veel gemaild en langs winkels/bedrijfjes gegaan. In 1,5 week had ik al 8 prijzen verzameld. De bedrijven die deze prijzen hebben gesponserd waren erg enthousiast over onze actie en wouden graag meewerken. 

Op deze manier dragen enorm veel mensen bij aan deze actie en dus het goede doel. Hoe meer prijzen, hoe meer mensen natuurlijk worden aangetrokken om een lootje te kopen. 

Vervolgens heb ik een instagram- en facebookpagina aangemaakt waarop alle prijzen te zien gaan zijn. Deze gaan we proberen zo veel mogelijk te promoten. Ook heb ik hiervoor ons logo en tevens het ontwerp voor de lootjes ontworpen.

Op 6 maart is de trekking van de loterij, voor die tijd ga ik proberen nog meer bedrijven te benaderen en daarnaast natuurlijk zo veel mogelijk lootjes te verkopen. Ik heb er zin in!

Liefs Tess