Zeeland - Wahine Wisse

Wahine Wisse

( Lid van team: Miss Beauty of Zeeland 2022 )

van totaal € 150 (189%)
Afgesloten

Giving is not just about making a donation, it's about making a difference.

Deze prachtige quote van Kathy Calvin slaat de spijker op de kop. Want een verschil maken met een donatie, dat doe je écht.

Ik ben Wahine!
Trotse Zeeuwse blonde met een liefde voor koffie, ondernemer en blij ei. Ik sta in de finale van Miss Beauty of Zeeland 2022 en daar wil ik goed gebruik van maken door mij in te zetten voor het prachtige doel LINDA.Foundation. Help jij mee?

Wat is de LINDA.foundation?
De LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Vanaf de start in 2013 heeft de foundation al meer dan 12.000 gezinnen gesteund. De komende jaren hopen zij nóg meer gezinnen blij te kunnen maken. Dat doen ze in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A waarmee ze boodschappen kunnen doen, lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de kerstviering of warme kleding tijdens de winter.

Hoe ik help?
Binnenkort komt er een gave actie aan. Dus stay tuned en in de tussentijd spoor ik je aan om te doneren aan de rechterkant, of mijn pagina en de link te delen! Alvast bedankt!