Gelderland - Wimmie Vos

Wimmie Vos

( Lid van team: Miss Beauty of Gelderland 2022 )

van totaal € 700 (640%)
Afgesloten

Hi allemaal & welkom op mijn persoonlijke LINDA.foundation pagina!


Mijn naam is Wimmie Vos en ik ben Finalist Miss Beauty of Gelderland 2022. Ik ben 20 jaar en woonachtig in Nijmegen. Als finalist van Miss Beauty of Gelderland zet ik mij in voor het LINDA.foundation. Dit doe ik met veel liefde en plezier omdat ik weet dat alle kleine beetjes kunnen helpen. Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Doneer aan de rechterkant een bedrag naar keuze!

Wat is de LINDA.foundation?
LINDA.foundation is een foundation die geld inzamelt voor gezinnen die in armoede leven. Ook in Nederland zijn er gezinnen die het financieel niet breed hebben. 1 op de 9 kinderen in Nederland leeft in armoede en deze kinderen kunnen niet net als ieder kind de 'normale' dingen doen.

De LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Vanaf de start in 2013 heeft de foundation al meer dan 12.000 gezinnen gesteund. De komende jaren hopen zij nóg meer gezinnen blij te kunnen maken. Dat doen ze in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A waarmee ze boodschappen kunnen doen, lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de kerstviering of warme kleding tijdens de winter.