Groningen - Liza Bilousova

Yelyzaveta Bilousova

( Lid van team: Miss Beauty of Groningen 2023 )

van totaal € 200 (102%)

Mijn naam is Liza Bilousova en ik ben finalist van Miss Beauty of Groningen 2023. Ik heb ervoor gekozen om mij in te zetten voor LINDA.foundation.

Foundation van Linda de Mol richt zich op (alleenstaande) gezinnen met kinderen die in financiële nood zitten. 1 op 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Als finalist van Miss Beauty of Groningen was ik erg blij om te horen dat alle geld dat door onze finalisten opgehaald word, besteed gaat worden aan families in onze provincie Groningen! Er zijn namelijk 1 op 8 kinderen in provincie Groningen die uit familie komen met zeer lage inkomen.

Waarom ik voor LINDA.foundation wil inzamelen is omdat de kleine Liza in mij spreekt. Ik ben geboren en opgegroeid in Oekraïne. Mijn moeder stond er alleen voor met twee dochters die zij moest opvoeden, zij heeft moeilijk gehad, maar toch haar best gedaan!

Nu ben ik 21 jaar en heb ik een prachtige kans gekregen om zelf gezinnen die moeilijk hebben te helpen! 

10 euro uit onze portemonnee kan een groot verschil betekenen voor een moeder die met 70 euro in de week voor twee kinderen moet zorgen.

Ik ben ervan overtuigd dat er zo veel mensen zijn die een steentje willen bijdragen aan prachtige, onvergetelijke momenten van de families die het al zo lastig hebben.
Mijn dank aan iedereen is groot!