FINALISTEN MISS BEAUTY OF THE NETHERLANDS 2022

Finalisten Miss Beauty of the Netherlands 2022
van totaal € 8.000 (86%)

Miss Beauty of the Netherlands zet zich elk jaar in voor een goed doel. De afgelopen drie jaar hebben wij ons al ingezet voor de LINDA.foundation en hebben wij met gepaste trots een bedrag van ruim €108.000,00 overhandigd aan Linda de Mol.  

Ook dit jaar zetten wij ons weer in voor de LINDA.foundation, het goede doel van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. De stichting is bestemd voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. Armoede is niet eerlijk en niemand zou moeten opgroeien in armoede. Toch groeit nog steeds 1 op de 9 kinderen in Nederland op in armoede. Daarom zetten de finalisten van Miss Beauty of the Netherlands 20/21 zich ook dit jaar weer in voor de LINDA.foundation!

De afgelopen jaren is de samenwerking tussen Miss Beauty of the Netherlands en LINDA.foundation ontzettend bevallen en daarom kijken wij uit naar een nieuwe editie, met nog meer donaties, en veel leuke acties. Het doel is dan ook om dit jaar een nieuw recordbedrag te halen, en wij hopen om tijdens de finale van Miss Beauty of the Netherlands 2022 het record van vorig jaar te verbreken en maar liefst €115.000,- te kunnen overhandigen aan de LINDA.foundation!

Wij willen alle missen van 2022 alvast bedanken voor hun toewijding en inzet, en alle donateurs ontzettend bedanken voor hun bijdrage!