Miss Regio Nederland #Editie2017

Miss Regio NL Editie 2017 steunt Linda Foundation
van totaal € 1.000 (14%)

Miss Regio Nederland

Miss Regio Nederland handelende onder auspiciën van Stichting Miss Regio Nederland (non-profit) te Almelo heeft zich ten doel gesteld om VROUWEN de kracht geven om hun dromen in de MODEWERELD waar te maken. Ook al voldoen ze niet aan belemmerende eisen zoals de lengte eis van 1.73 m.

Bij Miss Regio Nederland krijgen ze een kans op een doorbraak in de modewereld. Als gevolg hiervan werd de eerste Miss Regio Nederland missverkiezing gehouden op 14 februari 2003. Vanwege het enorme succes van deze verkiezing, is de organisatie uitgegroeid tot een uitstekend jaarlijks evenement.

Aktie voor Linda Foundation

De opbrengst (na aftrek van de kosten) van het evenement wordt ter beschikking gesteld aan een jaarlijks te bepalen goed doel. Voor 2017 sluit de stichting zich aan bij Linda Foundation.

De Stichting heeft ten doel

  • Het jaarlijks te bepalen goede doel van het Miss Regio Nederland Event in 2017: Linda Foundation, te steunen. Dit fonds is bestemd voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren.
  • Met het organiseren van Miss Regio Nederland, geven we vrouwen de kracht om hun dromen in de modewereld waar te maken. Ook al voldoen ze niet aan de belemmerende eisen zoals de minimale lengte-eis van 1.73 m. Bij Miss Regio Nederland krijgen ze een kans op een doorbraak in de modewereld.

Activiteiten

  • Het organiseren van het jaarlijks evenement, bestaande uit voorselecties en de finale.
  • Het zoeken van sponsoren, zowel financieel als in natura en/of barteren. 

Fondswerving tbv het event

  • Het aantrekken van donaties
  • Het aantrekken van sponsoren
  • Het oproepen van aanmeldingen voor het event
  • Organiseren workshops

In aktie voor Linda Foundation

Soms ontstaan er situaties in het leven, wat niemand kan voorzien. Het kan echter in deze tegenwoordige tijd niet zo zijn, dat kinderen er de dupe van zijn. Opgroeien in armoede is voor de kinderen niet eerlijk. Linda Foundation geeft (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren, een steuntje in de rug.

 

 

www.missregio.nl

www.facebook.com/missregio/