Finalist Miss Beauty Of Gelderland Mellissa Heesbeen steunt LINDA.Foundation.

Mellissa Felicianna Heesbeen

( Lid van team: Miss Beauty of Gelderland )

van totaal € 1.000 (98%)
Afgesloten

Mijn naam is Mellissa Heesbeen.

Ik steun LINDA.Foundation, omdat veel gezinnen in armoede leven en daardoor in problemen verkeren omdat ze er gewoon geen geld voor hebben. Ik wil graag mijn steentje bij dragen om geld in te zamelen voor deze gezinnen, zodat er een last van hun schouders af valt.

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. Steeds meer ouders kunnen de maandelijkse rekeningenniet meer voldoen. Steeds meer gezinnen moeten een beroep doen op de schuldsanering. De Voedselbank kan het aantal aanvragen voor eten nauwelijks aan en het aantal hulpaanvragen voor bijzondere bijstand neemt toe. Kinderen die in armoede leven kunnen niet onbezorgd opgroeien: financiële nood bezorgt het hele gezin stress. Ouders kunnen het zich niet veroorloven om hun kinderen op een sport vereniging lid te laten worden. Nieuwe kleding voor hun kinderen kunnen ze ook niet bekostigen omdat ze het geld er gewoon niet voor hebben.

LINDA.foundation wilt deze gezinnen tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momenten bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben.

Help jij mee om ook een steentje bij te dragen voor deze gezinnen?

Tenslotte verdient elk mens het om een keer zonder zorgen te leven en verdient ieder kind het om gewoon kind te zijn!