Zuid-Holland Shafali Bechoe

shafali bechoe

( Lid van team: Miss Beauty of Zuid-Holland 2019 )

van totaal € 150 (353%)
Afgesloten

Een Miss zijn is veel meer dan alleen mooi zijn. Je draagt ook de verantwoordelijkheid om als Miss jouw maatschappelijke bijdrage te leveren.

Miss Beauty of the Netherlands zet zich elk jaar in voor een goed doel. En ook dit jaar zetten de Missen zich weer in voor de LINDA.foundation, het goede doel van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. De stichting is bestemd voor ouders met kinderen in Nederland die in financiële nood verkeren.

Wist u dat in Nederland één op de negen kinderen in armoede leven? In Amsterdam zelfs één op de vier? Wist u dat de verwachting is dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen?

Kinderen die in armoede leven kunnen niet onbezorgd opgroeien. Lid worden van een sportvereniging zit er meestal niet in; zelfs een verjaardagsfeestje geven kan al lastig zijn.

Met deze doneeractie kan ik als Miss mijn bijdrage leveren aan kleine “grote” geluksmomentjes voor kinderen in Nederland.

Naast diverse lokale acties, wil ik u ook via deze weg om hulp vragen. Een kleine donatie maakt het al mogelijk dat ik al een stap dichterbij mijn doel ben.

Helpt u mij mee?