Finalist Zara miss Beauty of Zeeland zet zich in voor de LINDA foundation

Zara Verbeemen

( Lid van team: Miss Beauty of Zeeland )

van totaal € 60 (111%)
Afgesloten

Beste kijkers van mijn profiel,

 

Ik ben Zara en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Goes (Zeeland). Ik ben finaliste van miss Beauty of Zeeland. Ik zet mij in voor de LINDA Foundation, omdat ik zelf heel goed weet hoe het is om te leven met wat minder. Ook ken ik mensen in mijn omgeving die het niet altijd even makkelijk hebben gehad.

Daarom wil ik actie voeren voor dit goede doel, de LINDA foundation!

Mensen moeten zich gelijk voelen aan anderen, dat zal helaas niet gaan, maar doordat de LINDA foundation zich hier een handje mee helpen, zullen de mensen die geholpen worden door LINDA foundation veel meer kunnen permiteren, dan dat zij eerst konden. De Linda foundation maakt arme gezinnen blij door pakket bonnen te geven van de albertheijn, HEMA, C&A. Hierdoor kunnen zij toch gezellige en leuke feestdagen vieren!

 

'LINDA Foundation'

1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekkere warme jas hebt en nooit op vakantie gaat. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar er wel onder lijden, willen wij ze een steuntje in de rug geven.

 

HELP JIJ MEE!?